login   |    register
User Support
This forum deals with technical issues, email problems or other support related issues.
Can't upload photo's to my gallery
Lada_Niva
_VISITCOMMUNITY
Netherlands
Joined: October 06, 2019
KitMaker: 76 posts
Historicus Forma: 0 posts
Posted: Sunday, November 10, 2019 - 07:34 AM UTC
Hello fellow modellers,

Recently I have been trying to upload some photo's of my recent modelling experiences, like my latest results to show and get tips etc. But two times out of three, I'm getting an error that the page didn't work. And that it can't handle it. And I'm finding it a bit sad. Because I want to share some of my projects and things around here. And can't get it to work.

Please help me out.
CMOT
Staff MemberEditor-in-Chief
ARMORAMA
#406
_VISITCOMMUNITY
England - South West, United Kingdom
Joined: May 14, 2006
KitMaker: 10,818 posts
Historicus Forma: 58 posts
Posted: Sunday, November 10, 2019 - 07:44 AM UTC
It may be that your images are too big in terms of data size and/or your gallery space is full due to the size of previous editions added. I also admit that the gallery can be a pig to use at times.
Grauwolf
#084
_VISITCOMMUNITY
Quebec, Canada
Joined: September 14, 2005
KitMaker: 2,307 posts
Historicus Forma: 4 posts
Posted: Sunday, November 10, 2019 - 08:27 AM UTC
I believe your images should not exceed 800px x 600px to load properly if your source
is a PC or laptop.

If your source is a Smartphone, that may be another matter.

Check your file size.
RobinNilsson
Staff MemberTOS Moderator
KITMAKER NETWORK
_VISITCOMMUNITY
Stockholm, Sweden
Joined: November 29, 2006
KitMaker: 5,528 posts
Historicus Forma: 0 posts
Posted: Sunday, November 10, 2019 - 10:36 AM UTC
I use imgur instead. Very easy to upload photos, just drag and drop. when the photo has been uploaded simply copy the BB-code link and paste it into your post.

Piece of cake ...
Lada_Niva
_VISITCOMMUNITY
Netherlands
Joined: October 06, 2019
KitMaker: 76 posts
Historicus Forma: 0 posts
Posted: Monday, November 11, 2019 - 03:53 AM UTC
Thank you Robin for your suggestion. I will try it out, hopefully that will be a solution to my problem.